berprogram.nanoweb.hu

percek alatt...


Megosztó gombok
Megosztás

Bérprogram funkciói és én

Bérprogram funkciói lesz, amivel foglalkozni szeretnék!

 

Sziasztok, a nevem Erika és bérszámfejtőként dolgozok egy kis cégnél, amit a párommal együtt vezetünk, én intézem a könyvelést és a bérszámfejtést és ő minden mást. Most 32 éves vagyok és éppen a második gyermekemmel vagyok itthon és innen dolgozok. Már van 5 éve, hogy ezzel foglalkozom, igazából szeretem a szakmámat és jó, hogy a saját cégünknél akkor is tudok dolgozni, amíg itthon vagyok.

 

Úgy gondolom ahhoz, hogy jó bérszámfejtő legyen valaki nem kell más, mint egy jó bérszámfejtő program és egy kis érzék hozzá. Én is amikor elkezdtünk vállalkozni a férjemmel még nem tudtam se bérprogram se a különféle bérszámfejtő program rendszerektől semmit, de mára elég jó lettem benne.

berprogram.nanoweb.hu kép

Amikor keresgéltük a bérszámfejtő program csomagot, amit megveszünk, azt vettem észre, hogy bérszámfejtő program annyi van, mint csillag az égen, és ahhoz hogy megtaláljuk a tökéletest sok idő kell.

Egyik régi barátnőm is bérszámfejtő egy cégnél és ő ajánlott nekem egy nagyon jó bérszámfejtő program rendszert, előtt is olvastam erről a bérszámfejtő program rendszerről, de hogy ő is ajánlotta mindenképpen én is utána jártam.

 

Úgy gondoltam nektek is tudok segíteni ha elmondom a tapasztalataimat, elsőként talán kezdhetnénk a távolléti adatok csoportos szerkesztésével.

 

 

jöjjön az első téma…Névnap emlékeztető
Ma
Júlia, Rita
névnap van!
Holnap
Dezső

névnap lesz!

Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.