berprogram.nanoweb.hu

percek alatt...


Bérprogram és távollét

Távolléti adatok csoportos szerkesztése a bérprogram rendszerében

 

A rendes bérelszámoláshoz tudni kell a dolgozó munkában töltött idejét és a távolléteket is, az én bérprogram menüpontjai között külön van egy olyan bejegyzés, hogy távolléti adatok csoportos szerkesztése, ez lehetőséget ad nekem arra, hogy a bérprogram ne csak egy, hanem több alkalmazottjára is beállítsak például szabadságot, táppénzt vagy egyebet. Miért is fontos ez? Igazából az időm nem végtelen, egyrészt ott vannak a gyerekek, másrészt a háztartást, valamint még a könyvelés és a bérszámfejtés is, bár nem nagy a cégünk minden egyszerűsítés a bérprogram rendszerében nekem is egyszerűsítést jelent.

berprogram.nanoweb.hu kép

Amikor megtaláltam a jelenlegi bérszámfejtő program csomagot, akkor is már észrevettem ezeket a könnyebbítéseket, bár akkor még nem voltam anya, de akkor is jól jött a plusz szabadidő. Úgy gondolom, egy jó bérszámfejtő program ezt tudja és még sok mást is. Ami először megfogott a bérprogram kapcsán az az volt, hogy a telefonos kislány, akivel beszéltem nagyon kedves volt és mindenben segített, a bérszámfejtő programot kérésemre a cégre optimalizálták és az ára is elfogadható volt, ami egy kis cégnél nem utolsó szempont, aztán persze utána nem csak a bérszámfejtő program csomagot vásároltuk meg, hanem a könyvelő programjukat, amik így tökéletes szinkronba kerültek, mondhatom élvezetes velük dolgozni.

 

Ha egy alkalmazottam elakar menni táppénzre vagy szabadságra a bérszámfejtő program megfelelő celláiba ezt rögzítem és így a hó végi számfejtés sokkal gyorsabb és kényelmesebb.

 

a téma második felének folytatása…
Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.